DSC09777 Pp Pp Copy

Pia Stahr

Partner, European Patent Attorney, HR Manager

Møderet for UPC

Akademiingeniør (kemi)

Min baggrund og arbejdsområder

Patentrådgivning
Jeg arbejder især med udarbejdelse og implementering af patentstrategier både for små og mellemstore virksomheder, samt uddannelse af organisationer i arbejde med IP strategi. Desuden udarbejder jeg patentansøgninger, krænkelses- og freedom-to-operate-analyser. Jeg rådgiver i forbindelse med vurdering af patentporteføljer med henblik på krænkelse, gyldighed og licensering.

Fokusområder og uddannelse
Jeg er uddannet som kemiingenør (BSc Kemi). Desuden er jeg European Patent Attorney og har taget CEIPI’s litigation-uddannelse.

Tekniske arbejdsområder
Mine arbejdsområder omfatter organisk og uorganisk kemi, lægemidler, formuleringskemi, fødevarekemi og medicinsk bioteknologi.

Erfaring
Før jeg kom til Inspicos, var jeg leder i en international medicinalvirksomhed og i en industriel biotekvirksomhed, hvorfra jeg har mange års erfaring med udarbejdelse og implementering af IP-strategier. Desuden varetager jeg forskellige hverv i ind- og udland bl.a. er jeg aktiv i ADIPA- og epi-regi (European Patent Institute’s Professional Education Committee ) med fokus på uddannelse.

Citat:

Det betyder meget for mig at kunne give mine kunder en engageret og høj faglig sparring. Commitment og responsibility er centrale værdier for mit arbejde som patentkonsulent.

I øjenhøjde

Når jeg ikke er på arbejde, er jeg helst i naturen og gerne med en golfkølle eller sammen med min familie på rejser eller i sommerhus.