DSC08317 Edit Pp Copy

Edward Farrington

Partner, European Patent Attorney

Møderet for UPC

PhD kemi, MSc kemi

Min baggrund og arbejdsområder

Patentrådgivning
Som European Patent Attorney, søger jeg om patentbeskyttelse for store industriklienter og startups. Derudover forsvarer jeg disse patenter i efterfølgende indsigelse ved EPO. For det er, når dine sager bliver angrebet, at du lærer mest om dem.

Fokusområder og uddannelse
Jeg blev European Patent Attorney i 2006 og tog CEIPI Patent Litigation course i 2012. Jeg har en Master i generel kemi og en ph.d. i katalytisk organisk kemi fra Oxford University, UK.

Tekniske arbejdsområder
Jeg arbejder især med organisk kemi, fødevarekemi, polymerkemi, uorganisk kemi, proceskemi, industriel kemi, medical devices, hygiejneprodukter, lab-on-a-chip teknologier, papirteknologi og genanvendelige materialer.

Erfaring
Jeg har stor erfaring indenfor indsigelser og appeller ved EPO. Desuden har jeg stor erfaring med mundtlige forhandlinger og indsigelsesstrategier. Jeg har yderligere ni års erfaring fra andre IP-firmaer, inden jeg kom til Inspicos.

Citat:

Når jeg arbejder med mine kunder, prøver jeg at skabe tillid, tryghed og åbenhed i processerne.  Responsibilty er netop en af de værdier, vi arbejder med hos Inspicos, og det handler bl.a., at min klient kan stole på, at jeg varetager dennes interesser bedst muligt.

I øjenhøjde

Jeg elsker at høre musik og omgås med venner og familien, måske begge dele samtidigt. Om sommeren sejler jeg i min folde-kajak, som er patenteret med US patent no. 8 316 788 B2.