DSC00010 Pp Pp Copy

Anna Lövqvist

Partner, European Patent Attorney

Doctor of Medical Sciences, MSc Physics and Chemistry

Min baggrund og arbejdsområder

Patentrådgivning
Jeg rådgiver danske og internationale industrivirksomheder, universiteter og opstartsvirksomheder. Helt konkret arbejder jeg med at udarbejde og procedere patentansøgninger, patenterbarhedsvurderinger, samt due diligence og freedom-to-operate analyser.

Fokusområder og uddannelse
Mine tekniske fokusområder er antistoffer, peptid- og proteinbaserede lægemidler, samt medicinsk eller bioteknologisk brug af humane celler eller mikrober. Jeg har en master of science fra Uppsala Universitet inden for kemi og fysik, en efterfølgende ph.d. grad i biomedicinsk strålingsvidenskab og to år som post-doc ved Sloan Kettering Institute. Desuden er jeg European Patent Attorney og har taget CEIPI’s litigation-uddannelsen.

Tekniske arbejdsområder
Jeg arbejder primært inden for lægemidler, medicinsk anvendelse, bioteknologi, proteinkemi og genteknologi.

Erfaring
Tidligere har jeg været ansat som patentrådgiver hos en international medicinalvirksomhed, men jeg startede min patentkarriere i USA, hvor jeg var ansat i et amerikansk patentadvokatfirma og bestod den amerikanske patentagenteksamen.

I øjenhøjde

Jag är svensk och bor i Sverige, men arbetspendlar till kontoret i Hørsholm. Till och med efter 15 års arbetspendling till Danmark får jag en kick av att köra över bron. Vad väntar på andra sidan idag? Märkligt nog hamnar jag ofta i Köpenhamn också på helgerna, eftersom familjen gärna går på upptäcktsfärd i ”byen.”