DSC01907 Edit Copy

Anne Rath Skov-Kjær

Patentkonsulent

PhD Materials Chemistry

Min baggrund og arbejdsområder

Patentrådgivning
Som patentrådgiver arbejder jeg med patentbeskyttelse for danske og internationale virksomheder og universiteter. Jeg udformer patentbeskrivelser og krav inden for mine tekniske arbejdsområder, laver nyhedsundersøgelser og sagsbehandling af patentansøgninger.

Fokusområder og uddannelse
Jeg er godt i gang med min oplæring frem imod at blive European Patent Attorney. Jeg er Cand. Scient i Nanoscience og har en PhD i Materials Chemistry begge fra Københavns Universitet, DK.

Tekniske arbejdsområder
Jeg arbejder især med overfladekemi, materialekemi, polymervidenskab, naturlige resurser, miljøkemi, kemiteknik og nanoteknologi.

Erfaring

Jeg har under min PhD beskæftiget mig med interaktioner mellem overflader og ioner/molekyler i vandig opløsning. Denne viden finder anvendelse inden for emner som design af molekylære kompositmaterialer såvel som for Enhanced Oil Recovery.

Citat:

Mine klienter kan regne med mit oprigtige engagement, min dedikation og grundighed, når vi i fællesskab arbejder på at sikre den bedst mulige IPR-beskyttelse for deres innovation. Hos Inspicos arbejder vi netop med Commitment og Responsibility som to af vores centrale kerneværdier.

I øjenhøjde

I min fritid kan du finde mig i naturen sammen med min familie og venner på udkig efter vilde dyr og fugle.