DSC08376 Edit Pp Copy

Christa Larsen Theil

Partner, European Patent Attorney

Cand. Scient. (fysik/matematik)

Min baggrund og arbejdsområder

Patentrådgivning
Jeg rådgiver primært større danske industrivirksomheder. Jeg arbejder helt konkret med at udarbejde patentansøgninger, krænkelses- og freedom-to-operate-analyser, indsigelsessager mm.

Fokusområder og uddannelse
Mine tekniske fokusområder er mekanik, fysik og software. Jeg har en teknisk baggrund som cand.scient. i fysik, med sidefag i matematik fra Aarhus Universitet. Jeg er European Patent Attorney.

Tekniske arbejdsområder
Jeg arbejder primært indenfor følgende tekniske områder: Vindmøller, kølesystemer, ventiler, medico-devices, kryptografi, content management-systemer, reguleringsteknik.

Erfaring
Tidligere har jeg været ansat i et andet dansk patentbureau.

Citat:

"Når jeg arbejder med mine kunder, prøver jeg at deltage aktivt i processen som en engageret sparringspartner. Det er vigtigt for mig, at vi sammen når frem til det bedst mulige beskyttelsesomfang, og jeg bliver stædigt ved til vi er i mål. Det er for mig Inspiration og Commitment, hvilket netop er nogle af de værdier, vi arbejder med hos Inspicos.”

I øjenhøjde

Jeg bruger så meget af min fritid som muligt sammen med min nærmeste familie, ofte med traveture i Marselisborgskovene, hvor jeg nyder udsigten over Århusbugten og følger med i de skiftende årstider. Jeg nyder også mine daglige cykelture til og fra kontoret.