DSC00045 Pp Pp Copy

Jakob Pade Frederiksen

CEO, Partner, European Patent Attorney

Møderet for UPC

MSc (Mech.Eng.)

Min baggrund og arbejdsområder

Patentrådgivning
Jeg arbejder især med patentkonflikter, herunder EPO-indsigelser og appeller, samt patentretssager. Desuden rådgiver jeg i relation til IP-strategier og Freedom-to-operate undersøgelser.

Fokusområder og uddannelse
Mine primære teknikområder er fysik, mekanik, software og styresystemer. Jeg er uddannet som civilingeniør med speciale i væske- og gasdynamik og jeg har et post-graduate-diplom fra von Kármán Institute for Fluid Dynamics i Bruxelles. Jeg er European Patent Attorney og har taget CEIPI’s litigation-uddannelse.

Tekniske arbejdsområder
Jeg arbejder især med greentech, reguleringsteknik, procesanlæg, medicoteknik, sikkerhedssoftware og almen fysik.

Erfaring
Jeg har gennemført et stort antal indsigelser og appeller ved EPO og bistået som ekspert i en lang række retssager i Danmark, Tyskland, Spanien og flere andre lande. Derudover varetager jeg forskellige undervisnings- og tillidshverv i ind- og udland, bl.a. som sagkyndig dommer ved Sø- og Handelsretten

Citat:

De bedste og mest holdbare resultater bliver skabt, når høj faglighed og dedikeret arbejdsindsats går i samklang. Med det in mente er commitment og responsibility centrale værdier for mig i mit arbejde som patent attorney

I øjenhøjde

Fritid er familietid, oftest på sidelinjen ved fodboldturneringer og dansestævner. På mine mange forretningsrejser lader jeg helst op med løbesko på fødderne og Beethoven, Brahms eller Mahler i ørebøfferne.

Det siger andre om Jakob Pade Frederiksen
  • IAM Patent 1000 – The World’s Leading Patent Practitioners, 2022: “Second to none among Danish patent attorneys”, Pade Frederiksen is intimately familiar with the workings of the EPO and “handles oral proceedings very skilfully. He has a broad and deep understanding of technology and IP litigation, both within and outside of Denmark, which means he always finds new and fruitful angles for clients. Jakob is kind, funny and completely focused on what is best for the companies he assists”.