DSC06678 Edit Pp Copy

Malou Bach-Schandorff

Patentadministrator (QIPA)

Min baggrund og arbejdsområder

Administration og koordinering af patentsager
Som administrator/paralegal, arbejder jeg med en række forskellige administrative og koordinerende opgaver i samarbejde med vores patentrådgivere. Blandt andet varetager jeg korrespondance med patentmyndigheder og samarbejdspartnere i ind- og udland. Derudover overvåger og håndterer jeg frister i vores kunders patentporteføljer.

Fokusområder og uddannelse
Jeg blev QIPA (Qualified Intellectual Property Administrator) i 2014, og er medlem af DAIPA  (Danish Association of Intellectual Property Administrators).

Erfaring
Jeg har arbejdet i branchen siden 2008. De sidste 5 år, inden jeg kom til Inspicos i 2019, arbejdede jeg koncentreret med valderinger af EP-patenter, registrering af ændringer i ejerforhold og betaling af fornyelser hos et andet dansk patentbureau.

Citat:

Jeg er stolt af at få lov til at være en del af en virksomhed med så højt et fagligt niveau, dejligt arbejdsmiljø og så meget kollegial korpsånd og sammenhold

I øjenhøjde

Fotografi og min familie optager min fritid.

Fælles oplevelser i det fri med kameraet over skulderen eller ude alene med madpakke og tålmodig venten på det rigtige øjeblik, giver mig energi i en til tider hektisk hverdag i en småbørnsfamilie.