DSC07232 Edit Pp Copy

Martin Lorentzen

European Patent Attorney, Certificeret Dansk Patent Agent

Møderet for UPC

PhD, MSc Teknisk fysik

Min baggrund og arbejdsområder

Patentrådgivning
Jeg arbejder for kunder fra både industrien og den akademiske verden. Jeg rådgiver blandt andet ved vurdering af patenterbarhed, Freedom-to-Operate og ved udarbejdelse og procedering af ansøgninger. 

Fokusområder og uddannelse
Jegg er cand.scient. i teknisk fysik, med en ph.d. fra Aarhus Universitet. Jeg havde fornøjelsen af at opholde mig ved TU Berlin og Uni. Basel under dele af studierne. Jeg er European Patent Attorney, Certificeret Dansk Patentagent og jeg har endvidere gennemført ‘CEIPI/epi Diploma Course on Patent Litigation in Europe’.

Tekniske arbejdsområder
Mine tekniske kompetencer ligger primært inden for fysik, nanoteknologi, mekanik, materialevidenskab, optik, medico-teknik og sensorer.

Erfaring
Jeg har arbejdet som patentrådgiver siden 2008, og før det arbejdede jeg som forsker (postdoc) ved Aarhus Universitet.

Citat:

I overensstemmelse med vores værdi simplicity er det vigtigt for mig, at vi i samspil med kunden løbende afstemmer vores rådgivning ift. deres behov, således at vi sammen kan holde fokus netop der, hvor der skabes værdi for kunden

I øjenhøjde

Jeg nyder at arbejde som patentrådgiver, men jeg nyder også at udnytte byens kulturelle og rekreative tilbud, f.eks. med en tur i skoven. Måske endda med løbesko på.