DSC09690 Pp Pp Copy

Peter Hertling

Partner, European Patent Attorney

Møderet for UPC

MSc (maskin)

Min baggrund og arbejdsområder

Patentrådgivning
Jeg rådgiver om alle aspekter indenfor patentering – herunder IPR-strategi, freedom-to-operate, gyldighed af patenter, og jeg har indsigelser og appeller ved Den Europæiske Patentmyndighed. Mine kunder omfatter store internationale virksomheder, små danske og udenlandske virksomheder, samt universiteter og forskningsinstitutioner.

Fokusområder og uddannelse
Jeg blev European Patent Attorney i 2002 og tog CEIPI Patent Litigation course i 2014. Jeg har en MSc fra Denmarks tekniske Universitet, med speciale i konstruktionsteknik samt styring og regulering.

Tekniske arbejdsområder
Jeg arbejder med medicoteknik, alle former for mekanisk teknologi, robotstyring, reguleringsteknik, procesteknologi, software, samt produktions- og automatiseringsteknologi.

Erfaring
Jeg har arbejdet på Odense Stålskibsværft med industriautomation, inden jeg startede i patentbranchen i 1998. Jeg er fast underviser på Dansk Institut for Immaterialretsuddannelse (DIFI) og sidder i bestyrelsen for ADIPA (Association of Danish Intellectual Property Attorneys). Jeg er desuden udpeget som skønsmand ved Sø- og Handelsretten.       

Citat:

Nye teknologier har altid fascineret mig, og jeg finder glæde ved at samarbejde med klienter, opfindere og advokater, der brænder for sagen. Inspiration, commitment og engagement er derfor centrale værdier for mig

I øjenhøjde

Jeg bruger meget tid i naturen og er flittig sejler, både med familien og med venner.