DSC07389 Edit Pp Copy

Susanne Overgaard Dinesen

Administration Manager

Akademiøkonom (International Marketing)

Min baggrund og arbejdsområder

Patentrådgivning
Jeg har over 20 års erfaring fra patentbranchen i forskellige stillinger. Jeg har også været ude i den ”virkelige verden”, hvor man producerer og handler med produkter, så jeg kender også til patentverden fra kundesiden.

I det daglige er min opgave at få dagligdagen til at glide så behageligt som muligt for alle mine kolleger, hvad enten de er på kontoret eller undervejs, så de kan koncentrere sig om klienterne.

Fokusområder og uddannelse
Jeg er uddannet som akademiøkonom i International Marketing. Jeg har haft uddannelsesophold i Tyskland, England og Frankrig. Jeg har også efteruddannelser – især indenfor HR og coaching.

Tekniske arbejdsområder
Mine arbejdsområder er en meget bred vifte indenfor HR, marketing, Facility Management, indkøb, omkostningsstyring – kort sagt stort set alle aspekter og niveauer indenfor den praktiske drift virksomheden.

Erfaring
Min erfaring  indbefatter opbygning og vedligeholdelse af administration, marketing og drift, samt fokus på compliance, indenfor især HR og GDPR.

Citat:

Intet for stort, intet for småt

I øjenhøjde

Jeg er altid gang i alskens projekter med familie og venner, hund, hest, rejser og ombygninger. Der er nok at se til og det er sjældent kedeligt!