DSC09772 Pp Pp Copy

Tanja Kumke Christensen

Patentadministrator (EPAC)

MA (Kultur, Kommunikation og Globalisering)

Min baggrund og arbejdsområder

Patentrådgivning
Som administrator/paralegal, arbejder jeg med en række forskellige administrative og koordinerende opgaver i samarbejde med vores patentrådgivere. Blandt andet varetager jeg frister og formalia ved indlevering og behandling af ansøgninger samt korrespondance med patentmyndigheder og samarbejdspartnere i ind- og udland. Derudover er jeg involveret i den løbende udvikling af kommunikationen med kunder og myndigheder, i form af vedligeholdelse og udviklingen af breve og mails.

Fokusområder og uddannelse
Jeg er uddannet Cand.mag. fra Aalborg Universitet (Kultur, Kommunikation og Globalisering), med en BA i fransk og engelsk erhvervssprog fra CBS i København. Derudover er jeg Certificeret europæisk patentadministrator (EPAC)  fra EPO.

Erfaring
Jeg startede i branchen i 2005, først som studentermedhjælp og senere som patentadministrator. Jeg har bl.a. arbejdet i et andet IP-konsulentfirma og også i en årrække i et større biotekfirma, inden jeg startede hos Inspicos i 2020. Jeg holder mig opdateret ved løbende at deltage i patentkurser, nationalt og internationalt. 

I øjenhøjde

Fritid er familietid. Tre aktive børn, hus og have - der er nok at bruge tiden på og vi keder os ikke. Vi rejser når vi kan, og hvis jeg finder tid, elsker jeg at læse bøger, lægge puslespil eller bare se en god film.