20-årsjubilæum

D. 1. maj 2023 kan Inspicos fejre 20-årsjubilæum. Vi takker i den forbindelse alle nuværende og tidligere medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere for godt og tillidsfuldt samarbejde i alle årene.  Gennem vores arbejde har vi ydet et bidrag til, at et stort antal virksomheder og forskere har oplevet glæden ved at se deres produkter skabe udvikling, arbejdspladser og øget livskvalitet for tusinder af mennesker.  Vores arbejde hviler på et fundament af faglighed og social ansvarlighed, som vi er stolte over, og som vi hver dag investerer tid og resurser i at udbygge. I de seneste 15 år i træk har det ansete britiske tidsskrift MIP rangeret os i ”Tier 1”, dvs. som et af de absolut førende patentrådgiverfirmaer i Danmark, og tre gange er vi blevet kåret som ”Firm of the Year”.

Vi er bevidste om, at omverdenens anerkendelse af vores kompetencer forpligter, og vi ser meget frem til at vedblive med at levere IP-rådgivning på højeste internationale niveau til kunder i ind- og udland.

 

Andre nyheder

Financial Times
For 6. år i træk rangerer Financial Times Inspicos blandt Europas førende patentbureauer. Som  altid sætter vi stor pris på den positive feedback fra vores kunder og kolleger i Financial Times’ undersøgelse.
Inspicos webinar - EPO case law update 13. juni 2024
Edward Farrington og Jakob Pade Frederiksen afholdt et meget velbesøgt og rost EPO case law update webinar . To henvisninger til EPO’s Enlarged Board of Appeal kan medvirke til at tydeliggøre beskrivelsens tekst og kravgennemga...
Inspicos er også i år med på Guld-ranglisten i IAM Patent 1000 survey for 2024
Ti af vores patentkonsulenter er desuden på listen over individuelt anbefalede konsulenter. Tak til kunder og kolleger for jeres tillid til vores firma, som er afspejlet i udtalelser til IAM-”forskningsteamet” https://www.iam-m...